Webguru logo
WordPress logo sinisellä taustalla

Tilaa parhaat WordPress-kotisivut Webgurulta! Suunnitelemme yrityksellesi tyylikkäät ja helppokäyttöiset kotisivut WordPressin avulla. Meiltä saat WordPress-sivuille myös verkkokaupan, hostingin, domainit + sähköpostiosoitteet ja oikeastaan mitä vain tarvitset.  

Mikä ja miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta ja on arvioitu, että jopa yli 25% kaikista maailman verkkosivuista on toteutettu WordPressin avulla. WordPressin suosio perustuu siihen, että se on avointa lähdekoodia ja sen käyttö on täysin ilmaista. Toinen syy on, että se on varsin helppokäyttöinen alusta ja tavallinenkin käyttäjä pystyy muokkaamaan sillä sivuja ilman kummempaa osaamista. Sivuja muokataan WordPressissä mukana tulevan hallintaliittymän avulla.

Vaikka WordPress on ollut olemassa jo pitkään (versio 1.0 julkaistu vuonna 2004), on se mielestämme edelleen ehkä paras tapa toteuttaa lähes kaikenlaisia verkkosivustoja. Olemme käyttäneet WordPressin lisäksi monia muitakin saman tapaisia verkkosivualustoja, mutta eniten olemme tykkänneet toteuttaa verkkosivuja juuri WordPressillä. WordPress on mielestämme hyvä, koska se on helppokäyttöinen, siinä on vähän bugeja, sitä on helppo päivittää (versiot taaksepäin yhteensopivia), sitä kehitetään aktiivisesti ja siihen on saatavilla iso määrä valmiita sivupohjia ja lisäosia.

Artikkelimme ”10 hyvää syytä miksi valita WordPress” on kerrottu lisää syitä, miksi valita kotisivujen alustaksi juuri WordPress.

WordPress + Elementor = paras yhdistelmä

Teemme nykyään WordPress-sivuja Elementor-sivurakentajan (lisäosa) avulla, joka tekee sivujen ylläpidosta entistäkin helpompaa. Elementor korvaa WordPressin vakioeditorin ja tarjoaa huimasti lisämahdollisuuksia sivujen muokkaukseen. Elementorilla voi luoda ja muokata näyttäviä sivuja helposti graafisessa näkymässä ilman koodaustaitoja. Käyttäjän ei tarvitse osata koodata html:ää tai css:ää, vaan sivuille voi lisätä elementtejä helposti  raahaamalla niitä sivulle drag&drop tyylisesti. Tämä on useimmiten paljon helpompi muokata sivuja peruskäyttäjille.

Artikkelissamme ”Elementor – Paras sivurakentaja WordPressiin” on kerrottu tarkemmin Elementorin käytöstä WordPressin kanssa.

 

Näin helppoa on WordPress-sivujen hallinta modernin Elementor-sivurakentajan avulla.

Miksi valita Webguru toteuttamaan WordPress-sivustosi?

Tekninen osaaminen – Meillä Webgurulla on kokemusta WordPress-sivustojen tekemisestä yli 10 vuodelta. Osaamme suunnitella sivustosi teknisesti alusta pitäen oikealla tavalla ja ottaa huomioon kaikki tärkeimmät asiat kuten google-optimoinnin, mobiilikäytön, latautumisnopeuden ym.

Meillä on visuaalista silmää – Teknisen toimivuuden lisäksi tekemämme sivustot nettisivut ovat myös aina tyylikkään näköisiä ja mukavia käyttää. Meiltä löytyy tarvittavaa visuaalista silmää, jota tarvitaan modernien, tyylikkäiden ja käytettävien verkkopalveluiden rakentamisessa. Olemme pikkutarkkoja siitä, että nettisivut tehdään aina huolellisesti ja pikselintarkasti oikein.

Nopeasti ja edullisesti – Pystymme toteuttamaan WordPress-kotisivusi varsin ripeällä aikataululla ja kustannustehokkaasti. Toimintamallimme on tehokas ja toimitusaikamme on yleensä viikoja eikä kuukausia kuten monilla muilla. Hintamme ovat yleenstä todella hyvät!

Muita syitä valita meidät:

 • Ei pelkoa toimittajaloukusta – koska sivut tehdään WordPressillä, joka on avoin ja yleisesti käytetty alusta, voit koska tahansa halutessasi vaihtaa sivujen kehittäjää tai siirtää verkkosivusi toiselle palvelimelle.
 • Sivustomme on aina valmiiksi Google-optimoituja
 • Meiltä saat sujuvaa henkilökohtaista palvelua ja voit aina soittaa helposti suoraan tekijälle ilman turhia välikäsiä
 • Saat meiltä laadukkaan hostingin. Palvelimellamme sivustosi toimii nopeasti, tietoturvallisesti ja ilman häiriöitä. Viimeisen 10 vuoden aikana sivustojemme saavutettavuus on jopa yli 99.9 % ajasta.
 • Nettisivujen tueksi kauttamme voit saada myös tyylikkään logon yrityksellesi, tilojen valokuvauksen tai vaikkapa käyntikortit työntekijöillesi.
 • Voimme auttaa yritystäsi myös monissa muissa verkkoon liittyvissä asioissa.

Miten WordPress-verkkosivut tehdään

Jokainen projekti on yksilöllinen kokonaisuutensa, mutta näin ne yleensä menee:

 1. Palaverointi ja (kevyen) suunnitelman teko
 2. WordPressin asentaminen testipalvelimelle
 3. Sivupohjan ja sivurakentajan asennus (useimmiten Elementor)
 4. Sisällön ja kuvien tuottaminen sivuille
 5. Ulkoasun ja yksityiskohtien viilaus valmiiden säätöjen ja CSS:n avulla
 6. Lisätoimintojen toteutus sivuille lisäosien avulla tai itse koodaamalla
 7. Testaus (työpöytä+tabletti+mobiili)
 8. Google-optimoinnit seo-lisäosan avulla + latautumisnopeus
 9. Sivujen käyttöönotto ja verkkotunnuksen kytkeminen, palvelinsäädöt+HTTPS/SSL
 10. Perehdyttäminen ja opastus

Työskentelemme avoimesti niin, että rakenteilla oleva sivusto on koko ajan asiakkaan nähtävillä testipalvelimella. Voit tarvittaessa kommentoida tai ehdottaa muutoksia kun näet sivuston rakentuvan. Tämä on varsin mukava tapa asiakkalle, kun kaikki kotisivuille haluttavat asiat ei ole välttämättä etukäteen tiedossa.

Artikkelissamme ”Tyypillinen nettisivuprojekti” on kerrottu tarkemmin nettisivuprojektin vaiheista.

Mahdolliset lisätoiminnot sivuille

Seuraavassa on listattu joitain toimintoja, joita on mahdollista toteuttaa WordPress verkkosivuille. Pystymme toteuttamaan varsin monimutkaisia sivustoja, joihin voi kuulua erikoisempiakin toimintoja. Toisin kuin monella muulla digitoimistolla, meiltä löytyy myös vahvaa ohjelmointiosaamista ja voimme tehdä sivuille hyvin monenlaisia kehityksiä.

 • Verkkokauppa
 • Palaute-, tilaus- ja muut lomakkeet
 • Uutiskirjeet
 • Tuoteportfoliot ja referenssilistaukset
 • Varausjärjestelmä
 • Tapahtumakalenteri
 • Edistyneet hakutoiminnot
 • Käyttäjäportaalit (esim. BuddyPressin avulla)
 • Integroinnit muihin yrityksen järjestelmiin (mm. Zapier, WebSocket avulla)
 • Keskustelufoorumit
 • Kilpailut ja kyselyt

Verkkokauppa

Tekemiiimme WordPress-sivustoihin on aina mahdollista tehdä myös verkkokauppa tai lisätä sellainen sivuille myöhemmin. Teemme verkkokauppoja sivuille suositun WooCommerce-lisäosan avulla, joka on tänä päivänä käytännössä de facto -tapa lisätä verkkokauppa WordPress-verkkosivuille. WooCommercen avulla on toteutettu miljoonia verkkokauppoja ympäri maailmaa ja se onkin tänä päivänä yksi suosituimmista WordPressin lisäosista.

Verkkokauppoihin on mahdollista saada kaikki yleisimmät maksutavat (suomalaiset nettipankit, luottokortit, PayPal ym).

Paljonko WordPress-verkkosivujen tekeminen maksaa?

Mikäli kiinnostuit WordPress kotisivuista yrityksellesi, voit kysyä meiltä lisää tai jättää tarjouspyynnön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@webguru.fi. Kerro meille toiveistasi, joiden perusteella pyrimme antamaan sinulle alustavan hinta-arvion. 

Hintamme on yleensä varsin edulliset, koska olemme pieni toimisto ja olet tekemisssä suoraan tekijän kanssa ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Lue myös artikkelimme ”Mikä nettisivujen tekemisessä maksaa?”, jossa on kerrottu tarkemmin mitkä tekijät vaikuttavat nettisivujen hintaan.

Suosittelijat

Referenssejä

Usein kysyttyä

Suosittelemme nykyään kaikille asiakkaille pääasiassa Elementor-sivunrakentajan käyttöä jonkun monimutkaisen teeman sijasta. Elementorin kanssa kannattaa käyttää jotain kevyehköä teemaa kuten Elementor Hello:ta, Astraa , GeneratePressiä tai Zakraa. Themeforestista löytyviin ”multipurpose” teemoihin kannattaa yleensä suhtautua varauksella, koska ne usein aika raskaita ja monimutkaisia käyttää.

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Ilman muuta! Pystymme tekemään kaikenlaisia korjauksia ja kehityksiä mille tahansa WordPress-sivustolle. WordPress-sivuja harvoin tarvitsee tehdä kokonaan uudestaan, vaan riittää että korjaa/päivittää nykyiset sivut. Voimme tehdä sivuillesi päivityksiä tuntityönä tai ihan miten sovitaan. 

Haluatko yrityksellesi modernit WordPress kotisivut?