Webguru logo

Nettisivuja hyvällä meiningillä jo vuodesta 2006

Tervehdys, olen Tuomas eli Webguru ja suunnittelen nettisivuja yrityksille ja teen sovelluskehitystä. Minulla on ollut tämä yritys jo vuodesta 2006 (aikaisemmalta nimeltään Buusti.net). 

Minulta saa kotisivuja yrityksille joko tehtynä WordPressillä tai Webflow:lla. Osaan suunnitella ja toteuttaa sivut alusta loppuun ja huomioida kaikki tarvittavat asiat. Kotisivujen lisäksi kauttani voi saada myös monia muita palveluita kuten kotisivujen ylläpidon (hosting), domainvaraukset tai yrityksen sähköpostit. Kaikille tekemilleni kotisivuille on mahdollista toteuttaa myös verkkokauppa. 

Toteutan myös tarvittaessa täysin räätälöityjä verkkosivustoja ja -sovelluksia. Minulla on pitkä kokemus sovelluskehityksestä ja tietokantojen suunnittelusta. Teen sovelluskehitystä pääasiassa php- tai javascript/node.js-ohjelmointikielillä. Hallitsen monia sovelluskehyksiä (mm. Laravel, Express, Vue, React, Meteor) ja sisällönhallintajärjestelmiä (Drupal, Joomla), joiden päälle sovellus voidaan rakentaa.

Webguru toivoo asiakassuhteissa aina pääsevänsä asiakkaidensa luotetuksi kumppaniksi ja haluamme  edistää asiakkaidemme liiketoimintaa omalla panoksellamme, jolloin kaikki hyötyvät. Kun teemme työmme hyvin niin se tarkoittaa yleensä jatkossa lisää töitä meille. 

Voit tutustua referensseihimme referenssit-sivulla, jossa on tietoa tekemistämme töistä ja asiakkaistamme.

Henkilökohtaisella sivullani on lisää sovelluskehitys projekteja, joita olen toteuttanut ollessani työsuhteessa eri it-yrityksissä. Sivulla myös hieman tarkempaa tietoa osaamisestani ja hallitsemistani teknologioista.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää miten Webguru voi auttaa juuri sinun yritystäsi!

Ystävällisin terveisin,

– Tuomas Piispanen
/  Webguru

Apuvoimat

Nainen kuvitekuva

Laura Salminen

Laura auttaa välillä sisällöntuotannossa ja pystyy tuottamaan laadukasta sisältöä mm. yritysblogeihin (haastattelujen pohjalta). Laura osaa suunnitella myös markkinointikampanjoita someen (Google,  Facebook, Twitter, Instagram kampanjat) 

Usein kysytyt kysymykset / UKK

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Ilman muuta. voimme tehdä kaikenlaisia kehityksiä ja korjauksia melkein mille tahansa sivuille. Korjauksia teemme tuntityönä. Korjauksia varten tarvitsemme kaikki tarpeelliset tunnukset sivuille. 

Se voi olla ihan vapaamuotoinen. Kannattaa kertoa siinä mikä olisi sivuston tarkoitus, mitä sivuja sivustoon kuuluisi (navigointipalkkiin tulevat sivut + muut sivut), toivomukset ulkoasun suhteen ja kuinka pian pitäisi olla valmista? Tarvittavista toiminnoista kannattaa myös kertoa kuten jos tarvitsette palautelomaketta, sivuanalytiikkaa, karttanäkymiä, varausjärjestelmää tai muita integrointeja.

Hyvä tapa kertoa sivujen toivotusta ulkoasua on linkkejä olemassaoleviin sivustoihin, joiden ulkoasusta pidätte. Pystyn helposti jäljittelemään tyylejä miltä tahansa muulta sivustoilta. Kilpailjoiden sivuihin kannattaa muutenkin yleensä perehtyä, koska siinä saa monesti hyviä ideoita omia sivuja varten.

Sopimuksen mukaan. Jos kyseessä pienempi projekti, meille on yleensä ok laskuttaa vasta kun kaikki on valmista ja olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Isommissa projekteissa toivomme tapaa, että projektin alussa voimme laskuttaa 20% ja sitten sovitaan mahdollisista muista laskutuspisteistä sitä mukaa kun projekti valmistuu.

Se vähän riippuu. Jos kyseessä tavalliset kotisivut yritykselle ilman että tarvitaan kummempia toimintoja, suosittelemme Webflow:ta, jota on yksinkertaisempi ylläpitää. Jos sivuille tarvitaan lisätoimintoja kuten verkkokauppa tai varausjärjestelmä, tällöin suosittelemme WordPressiä, joka on monipuolisemmin kustomoitavissa. WordPress on myös hyvä valinta, jos yrityksellä on ollut aiemmin käytössä WordPress ja näin ollen sen käyttö on entuudestaan tuttua.

Pyrin vastaamaan aina mahdollisimman nopeasti viesteihin. Minulle voi myös aina soittaa ja vastaan heti jos akuutteja kysymyksiä.

Sivujen tekemisen hinta riippuu paljolti siitä millaisia ominaisuuksia tarvitaan ja kuinka paljon haluat ”ulkoistaa” tekemistä (tekstit, kuvat) meille. Yleisesti ottaen hintamme ovat melko edullisia kilpailijoihimme nähden, koska teemme asioita suoraviivaisesti ja meillä on matala henkilöstö/kulurakenne. Lue tästä blogiartikkelimme, jossa on kerrottu mitkä asiat yleensä vaikuttavat nettisivuprojektin hintaan.

Kyllä vastaamme. Jos tarvitset apua tai uusia toimintoja sivuille, lähetä meille viestiä ja autamme sinua mitä ikinä tarvitsetkaan. Nettisivuja kannattaa kehittää jatkuvasti ja julkaista siellä tuoretta sisältöä. Ajan tasalla olevat nettisivut on yrityksesi paras käyntikortti!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää!