Webguru logo

Hienoa, että olet löytänyt Webgurun tarjouspyyntösivulle! Tämän sivun lomakkella voit lähettää meille helposti tarjouspyynnön uusista kotisivuista tai muista palveluistamme.

Voit lähettää tarjouspyynnön meille myös vapaamuotoisena sähköpostilla info@webguru.fi.

Tarjouspyynnössä huomioitavia asioita

 • Haluatko tehdä kotisivut WordPressillä tai Webflow:lla? Vai tarvitsetko kenties täysin räätälöidyt sivut? Voit lukea tällä ja tällä sivulla mitä eroa on WordPressillä ja Webflow:lla.
 • Tiedätkö jo jotkut toiset sivut, jotka näyttävät mielestäsi hienoilta ja haluaisit samanlaiset? Kerro se meille niin voimme tehdä samanlaiset. Pystymme tekemään ihan minkälaisia sivuja vaan. Kotisivuja tehdessä kannattaa yleensä tutustua aluksi muihin kotisivuihin ja etenkin kilpailevien yritysten kotisivuihin.
 • Tarvitsetko apua sisällön tuottamisessa? Voimme auttaa sinua tässäkin, vaikkakin useimmiten tuottavat itse tekstit sivuille.
 • Onko sinulla valmiita kuvia käytössä? Jos ei ole, ei hätää, voimme auttaa sinua löytämään hyviä kuvia sivuille netin kuvapankeista.
 • Minkälaisia ominaisuuksia sivuille tarvitaan? Tarvitsetko vaikka verkkokauppaa, monikielisyyttä, varauskalenteria tai muita lisätoimintoja? Me osaamme tehdä kaikenlaisia juttuja sivuille.


Tutustu myös kirjoittamiimme artikkeleihimme, joista löydät lisätietoa.

Miksi Webguru tekee parhaat kotisivut?

 • Osaaamme rakentaa kotisivut oikein – Netti on täynnä huonosti tehtyjä / väärin koodattuja kotisivuja, jotka toimii huonosti ja joita on vaikea kehittää. Voimme taata, että meidän tekemämme kotisivut on aina tehty fiksulla tavalla ja uusilla teknologioilla ja niitä ei tarvitse tehdä uusiksi parin vuoden päästä.
 • Meidän kotisivuja on aina todella helppo käyttää ja ylläpitää. Onko nykyisten sivujesi käyttö tuskallisen vaikeaa? Jos tilaat sivut meiltä, voimme taata että kaikkia sivuja on todella helppo käyttää ja muokata täysin itse. WordPressin kanssa käytämme yleensä aina Elementoria, joka tekee sivujen ylläpidosta todella vaivatonta.
 • Meidän kotisivut toimii nopeasti. Päivitämme vanhat ja hitaat sivusti nykyaikaan niin että ne toimii todella nopeasti ja niiden käyttö on mukavan sujuvaa!
 • Valmiiksi google-optimoitu – Osaamme tehdä kotisivut oikeaoppisesti siten, että ne löytyvät korkealla Google-tuloksissa. Hyvä Google-näkyvyys on todella tärkeää nykypäivänä, koska suurin osa yritysten asiakkaista tulee nykyään Googlen kautta.
 • Toimii yhtä hyvin mobiililaitteilla – Teemme kotisivut aina niin että ne toimii yhtä hyvin (responsiivisesti) myös mobiililaitteilla. Tämä on tärkeää, sillä iso osa ihmisistä käyttää nettiä nykyään enemmän mobiilisti kuin tietokoneella.


Jos epäselvää tai haluat kysyä lisää, ota yhteyttä tai varaa ilmainen konsultointiaika!

  Huom! Jos haluat lähettää tiedostoja, kannattaa lähettää meille mielummin vapaamuotoinen sähköposti.