WordPress-sivut

Pääpalvelumme on modernien ja laadukkaitten kotisivujen tuottaminen WordPress-alustan avulla. Rakennamme kaikenlaisia kotisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin. Olemme tehneet nettisivuja niin pk-yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin.

Mikä ja miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on kirjoitettu php-ohjelmointikielellä. On arvioitu, että jopa yli 25% kaikista nettisivustoista on toteutettu WordPressin avulla. Alunperin WordPress on toiminut blogialustana, mutta nykyään se taipuu lähes minkälaisten sivustojen tekemiseen vaan. WordPress sisältää helppokäyttöisen hallintaliittymän, jonka avulla kuka tahansa pystyy helposti ylläpitämään sivustoja.

Vaikka WordPress on ollut olemassa jo pitkään (versio 1.0 julkaistu vuonna 2004), on se mielestämme edelleen selkeästi paras tapa tehdä perinteisiä nettisivustoja. Olemme käyttäneet WordPressin lisäksi monia muitakin sisällönhallintajärjestelmiä (mm. Drupal, Joomla, e107, Frog CMS), mutta selkeästi eniten tykkäämme tehdä sivuja juuri WordPressillä. Pidämme WordPressistä, koska se on helppokäyttöinen, sitä on helppo päivittää (aina taaksepäin yhteensopiva), sitä kehitetään aktiivisesti ja siihen on saatavilla netistä iso määrä hyviä sivupohjia, lisäosia ja ohjeita.

Lue tästä artikkelimme ”10 hyvää syytä miksi valita WordPress”

Miksi valita juuri meidät?

Meillä Webgurulla on kokemusta WordPress-sivujen tekemisestä yli 10 vuodelta. Olemme tehneet niin pieniä kuin isompiakin nettisivuprojekteja monenlaisille asiakkaille. Oli kyseessä sitten yrityksen nettisivut, blogi, verkkokauppa, hakupalvelu tai erilaisten järjestelmien integrointi nettisivuihin, meiltä ei osaaminen lopu kesken.

Teknisen osaamisen lisäksi meillä on myös visuaalista silmää ja ymmärrystä käytettävyydestä – tekemämme sivut eivät ainostaan näytä tyylikkäiltä ja ammattimaisilta, vaan niitä on ihmisten myös mukava käyttää.

Toimintamallimme on tehokas ja pystymme rakentamaan sivustoja nopeasti ilman turhia kuluja. Tekemiemme sivustojen toimitusajat on yleensä viikoja eikä kuukausia.

Muita syitä valita meidät:

 • Sivustomme on aina valmiiksi Google-optimoituja
 • Sujuvaa henkilökohtaista palvelua, voit soittaa suoraan tekijälle koska tahansa
 • Laadukas hosting, sivustosi toimii palvelimellamme nopeasti, tietoturvallisesti ja ilman häiriöitä
 • Meiltä saat nettisivujen lisäksi myös tarvittaessa muita palveluita kuten tyylikkään logon, yrityksesi tilojen valokuvauksen tai käyntkortit

Työskentelytapamme

Työskentelemme avoimesti niin että rakenteilla oleva sivusto on jatkuvasti asiakkaan nähtävillä testiympäristössä. Asiakas voi aina kommentoida sivujen ulkoasuun liittyviä asioita myös rakentamisen aikana. Meidän kanssa yhteistyö on helppoa.

Miten verkkosivut tehdään

Jokainen projekti on yksilöllinen kokonaisuutensa, mutta näin ne yleensä etenevät:

1. Palaverointi ja suunnitelman teko

2. Graafisen ilmeen (sivupohjan) valinta

3. WordPressin asentaminen, kustoimointi ja lisäosien asentaminen

4. Ulkoasun sovittaminen

5. Sisällön ja kuvien lisääminen sivuille

6. Viimeistely ja testaus

7. Verkkotunnuksen kytkeminen, WordPressin asentaminen palvelintilaan, SSL, ja sähköpostit

8. Perehdytys

Lue tästä artikkelimme ”Tyypillinen nettisivuprojekti”, jossa kohtia on selitetty tarkemmin.

Mahdolliset lisätoiminnot sivuille

Seuraavassa listattu joitain ominaisuuksia, joita on mahdollista toteuttaa sivuillesi. Toisin kuin moni muu digitoimisto, jotka osaa lähinnä tehdä vain perussivuja, me osaamme tehdä monimutkaisia sivustoja, joilta voi olla erikoisempiakin toimintoja.

 • Palaute-, tilaus- ja muut lomakkeet
 • Uutiskirjeet
 • Tuoteportfoliot ja referenssiosiot
 • Varausjärjestelmä
 • Tapahtumakalenteri
 • Integroinnit muihin järjestelmiin
 • Monitasoiset valikot
 • Keskustelupalsta
 • Kilpailut ja kyselyt
 • Kuvagalleria
 • Facebook -kommentointi
 • Laaja hakutoiminto

Verkkokauppa

Tekemiiimme WordPress-sivustoihin on aina mahdollista tehdä myös verkkokauppa. Teemme asiakkaillemme verkkokauppoja käyttämällä hyväksi WooCommerce-lisäosaa. Verkkokauppa voidaan tehdä sivustolle myös jälkikäteen. Verkkokauppoihin voi saada kaikki yleisimmät maksutavat.

Toimii myös mobiilisti

Rakentamamme verkkosivut toimivat aina siististi myös mobiililaitteissa. Teemme sivut responsiivisina, joka tarkoittaa että sivut osaa mukautua käyttäjän päätelaitteen ruutukokoon. Esimerkiksi tämä sivusto on tehty responsiivisena, voit kokeilla avata tämän sivun mobiililaitteessasi ja huomaat eron työpöytäversioon.

Paljonko maksaa

Lähetä meille tarjouspyyntö osoitteeseen info@webguru.fi, jossa kerrot toiveistasi ja jonka perusteella voimme antaa sivustollesi hintalapun. Meidän hintamme on yleensä varsin edullisia, koska olemme pieni toimisto ja teemme hommia tehokkaasti ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Artikkelissamme ”Mikä nettisivujen tekemisessä maksaa?” on avattu hieman tarkemmin, mitkä tekijät vaikuttavat nettisivujen hinnan muodostumiseen.

Usein kysyttyä

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Tottakai! Autamme sinua mielellämme nykyisten sivujen kanssa tuntityönä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Suositukset

Haluatko rakentaa WordPress-verkkosivut?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.