WordPress kotisivut yritykselle

WordPress logo sinisellä taustalla

Pääpalvelumme on modernien ja laadukkaitten kotisivujen tuottaminen WordPress-alustan avulla. Rakennamme kaikenlaisia kotisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin. Olemme tehneet nettisivuja niin pk-yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin.

Mikä ja miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on kirjoitettu php-ohjelmointikielellä. On arvioitu, että jopa yli 25% kaikista nettisivustoista on toteutettu WordPressin avulla. Alunperin WordPress on toiminut blogialustana, mutta nykyään se taipuu lähes minkälaisten sivustojen tekemiseen vaan. WordPress sisältää helppokäyttöisen hallintaliittymän, jonka avulla kuka tahansa pystyy helposti ylläpitämään omia sivuja.

Vaikka WordPress on ollut olemassa jo pitkään (versio 1.0 julkaistu vuonna 2004), on se mielestämme edelleen selkeästi paras tapa tehdä perinteisiä nettisivustoja. Olemme käyttäneet WordPressin lisäksi monia muitakin sisällönhallintajärjestelmiä (mm. Drupal, Joomla, e107, Frog CMS), mutta eniten tykkäämme tehdä nettisivuja WordPressillä. Pidämme WordPressistä, koska se on helppokäyttöinen, sitä on helppo päivittää (aina taaksepäin yhteensopiva), sitä kehitetään aktiivisesti ja siihen on saatavilla netistä iso määrä hyviä sivupohjia, lisäosia ja ohjeita.

Artikkelimme ”10 hyvää syytä miksi valita WordPress” on kerrottu lisää syitä miksi valita juuri WordPress.

Miksi valita juuri meidät?

Meillä Webgurulla on kokemusta WordPress-sivujen tekemisestä yli 10 vuodelta. Olemme tehneet niin pieniä kuin isompiakin nettisivuprojekteja monenlaisille asiakkaille. Oli kyseessä sitten yrityksen nettisivut, blogi, verkkokauppa, hakupalvelu tai erilaisten järjestelmien integrointi nettisivuihin, meiltä löytyy varmasti tarvittavaa osaamista.

Teknisen osaamisen lisäksi meillä on myös visuaalista silmää ja ymmärrystä käytettävyydestä – tekemämme sivut eivät ainostaan näytä tyylikkäiltä ja ammattimaisilta, vaan niitä on myös mukava käyttää.

Toimintamallimme on tehokas ja pystymme rakentamaan sivustoja nopeasti ilman turhia kuluja. Meidän toimitusajat on yleensä viikoja eikä kuukausia.

Muita syitä valita meidät:

 • Sivustomme on aina valmiiksi Google-optimoituja
 • Meiltä saat sujuvaa henkilökohtaista palvelua ja voit soittaa suoraan tekijälle koska tahansa
 • Laadukas hosting – sivustosi toimii palvelimellamme nopeasti, tietoturvallisesti ja ilman häiriöitä
 • Meiltä saat myös muita palveluita kuten tyylikkään logon yrityksellesi, yrityksesi tilojen valokuvauksen tai käyntkortit työntekijöille. Saat meiltä apua myös kaikkiin nettiin liittyviin vaikeisiin asioihin tarvittaessa.

Työskentelytapamme

Työskentelemme avoimesti niin että rakenteilla oleva sivusto on jatkuvasti asiakkaan nähtävillä verkossa testiympäristössä. Voit kommentoida sivujen rakentamista ja pyytää muutoksia nähdessäsi niiden valmistuvan. Meidän kanssa yhteistyö on helppoa.

Miten verkkosivut tehdään

Jokainen projekti on yksilöllinen kokonaisuutensa, mutta näin ne yleensä etenevät:

 1. Palaverointi ja suunnitelman teko
 2. Graafisen ilmeen / sivupohjan valinta
 3. WordPressin asentaminen, kustoimointi ja lisäosien asentaminen
 4. Ulkoasun sovittaminen
 5. Sisällön ja kuvien lisääminen sivuille
 6. Viimeistely ja testaus
 7. Verkkotunnuksen kytkeminen, WordPressin asentaminen palvelintilaan, SSL, ja sähköpostit
 8. Perehdytys

Artikkelissamme ”Tyypillinen nettisivuprojekti” on kerrottu tarkemmin nettisivuprojektin vaiheista.

Mahdolliset lisätoiminnot sivuille

Seuraavassa on listattu joitain toimintoja, joita on mahdollista toteuttaa sivuillesi. Osaamme tehdä hyvinkin monimutkaisia sivustoja, joissa voi olla erikoisempiakin toimintoja. Tässä eroamme monista muista digitoimistoista, joiden osaaminen saattaa riittää vain perussivujen tekemiseen.

 • Palaute-, tilaus- ja muut lomakkeet
 • Uutiskirjeet
 • Tuoteportfoliot ja referenssiosiot
 • Varausjärjestelmä
 • Tapahtumakalenteri
 • Integroinnit muihin järjestelmiin (mm. Zapier avulla)
 • Monitasoiset valikot
 • Keskustelupalsta
 • Kilpailut ja kyselyt
 • Monipuoliset kuvagalleriat
 • Facebook -kommentointi
 • Laaja hakutoiminto

Verkkokauppa

Tekemiiimme WordPress-sivustoihin on aina mahdollista tehdä myös verkkokauppa. Teemme asiakkaillemme verkkokauppoja käyttämällä hyväksi WordPressin WooCommerce-lisäosaa. Verkkokauppa voidaan tehdä tekemillemme sivustolle myös jälkikäteen. Verkkokauppoihin on mahdollista saada kaikki yleisimmät maksutavat.

Toimii myös mobiilisti

Rakentamamme verkkosivut toimivat aina siististi myös mobiililaitteissa. Teemme sivut responsiivisina, joka tarkoittaa että sivut osaavat mukautua käyttäjän päätelaitteen ruutukokoon. Esimerkiksi tämä sivusto on tehty responsiivisena – voit kokeilla avata tämän sivun mobiililaitteessasi ja huomaat eron työpöytäversioon.

Paljonko nettisivujen tekeminen maksaa?

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille tarjouspyyntö osoitteeseen info@webguru.fi, jossa kerrot toiveistasi ja jonka perusteella voimme antaa sivustollesi hintalapun. Meidän hintamme on yleensä edulliset, koska olemme pieni toimisto ja teemme hommia tehokkaasti ja ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Artikkelissamme ”Mikä nettisivujen tekemisessä maksaa?” on kerrottu tarkemmin, mitkä tekijät vaikuttavat nettisivujen hinnan muodostumiseen.

Usein kysyttyä

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Tottakai! Autamme sinua mielellämme nykyisten sivujen kanssa tuntityönä. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Suositukset

Haluatko rakentaa WordPress-verkkosivut?

Ota yhteyttä ja kerromme miten toteuttaisimme sinun projektisi.