Webguru logo

Tärkeimmät palvelumme

WordPress kotisivut yrityksille

Pääpalvelumme on modernien ja helppokäyttöisten nettisivujen tuottaminen yrityksille WordPressin avulla. Teemme WordPressillä kaikenlaisia nettisivuja aina yksinkertaisista laskeutumissivuista monimutkaisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin.

Webflow kotisivut

WordPressin lisäksi toteutamme nykyään verkkosivuja myös Webflow:lla, joka on mielestämme ehkä edistynein tapa toteuttaa verkkosivuja tänä päivänä. Webflow on pilvipohjainen palvelu, jossa sivujen suunnittelu ja ylläpito tapahtuu kokonaan webflow.com:ssa. Sivuille ei siis tarvita erillistä webhotellia. Webflow:n on mahdollista suunnitella todella monipuolisia ja näyttäviä sivuja ja niihin voi lisätä hienoja tehosteita. Webflow-sivut toimivat myös erityisen nopeasti.

Räätälöidyt verkkosivut- ja sovellukset

Toteutamme myös täysin räätälöityjä (ei CMS-pohjaisia) verkkopalveluita PHP- ja Javascript-ohjelmointikielillä sekä erilaisilla sovelluskehyksillä. Meillä on hyvä tietämys ohjelmoinnista sekä ohjelmistojen ja tietokantojen suunnittelusta. Osaamme kustomoida myös WordPressiä ja Webflow:ta tarvittaessa hyvin monenlaisiin tarkoituksiin. Kysy myös jos olet kiinnostunut alihankinnasta tai kaipaat apuvoimia kehitysprojekteihisi.

Muita palveluja

Kotisivujen hakukoneoptimointi

Autamme yritystänne näkymään paremmin Googlessa ja muissa hakukoneissa. Voit tilata meiltä asiantuntija-arvion nykyisten sivujesi hakukonenäkyvyydestä. Käymme läpi sivustosi ja laadimme yksityiskohtaisen raportin, jossa on kerrottu sivujesi ongelmakohdat ja haasteet sekä kerromme minkälaisia korjauksia kannattaa tehdä. Voimme tehdä tarvittaessa kaikki korjaukset sivuillesi.

Wordpress kotisivut korjaus

WordPress-sivustojen korjaukset

Kotisivut rikki? Pyydä meiltä apua sivustojen korjauksiin, jos joku on rikki tai ei toimi. Olemme korjanneet vuosien varrella lukuisia WordPress-sivustoja niin pikku ongelmista aina kokonaan kaatuneihin tai hakkeroituihin sivuihin. Teemme korjaustyöt tuntityönä ja saamme yleensä korjattua sivut varsin nopeasti toimiviksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

PHP/MySql sovellusten korjaukset ja kehitystyöt

Teemme myös Php/Mysql sovellusten korjauksia ja kehitystöitä. Olemme auttaneet vuosien varrella monia yrityksiä ja korjanneet näiden käytössä olevia sovelluksia ja ohjelmistoja. Tyypillisiä Php/Mysql-sovelluksia yrityksissä ovat mm. tilaus-, varaus- ja varastojärjestelmät. Meillä on osaamista korjata ja kehittää tällaisia järjestelmiä. Kysy lisää!

Esimerkkejä painotuotteista

Käyntikortit, esitteet, flyerit ja muut painotuotteet

Nettisivujen tueksi saat kauttamme myös yksinkertaiset painotuotteet kuten käyntikortit, esitteet ja flyerit. Voit tilata joko pelkän suunnittelun tai myös painatuksen. Painotuotteet postitetaan suoraan halumaasi osoitteeseen.