Tietoa meistä

Nettisaitteja hyvällä meiningillä jo vuodesta 2006

Tervehdys, kuten etusivulla kerroinkin, olen Tuomas ja Webguru on yritykseni. Suunnittelen ja toteutan nettisivuja ja -palveluja ja kaikkea siihen liittyvää. Toimin normaalisti Helsingissä mutta välillä talvisin myös Aurinkorannikolla Espanjassa. Yritykseni on tunnettu aikaisemmin myös nimellä Buusti.net (-2017).

Päätoimintaamme on WordPress-sivustojen toteuttaminen. WordPress on meille hyvin tuttu ja olemme käyttäneet sitä alustana nettipalveluiden tekemiseen toimintamme alusta lähtien. Mielestämme se on edelleen paras ja kustannustehokkain tapa tuottaa lähes kaikenlaisia nettisivuja. WordPressillä voi tänä päivänä tehdä myös paljon muuta kuin vain perussivuja. Olemme tehneet sillä mm. nettikauppoja (WooCommerce) ja mobiilisovelluksia (PhoneGap).

Poikkeamme muista digitoimistoista siinä että meiltä löytyy kovan luokan ohjelmointi- ja tietokantaosaamista ja pystymme toteuttamaan monimutkaisia räätälöityjä nettipalveluita käyttämällä suosittuja Php- tai Javascript sovelluskehyksiä.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös muut sisällönhallintajärjestelmät (mm. Drupal), palvelinylläpito ja käyttöliittymien suunnittelu.  Yksi erikoispalvelumme on vanhojen nettipalveluiden modernisoinnit ja refaktorointiprojektit. Tarjoamme edellä mainituissa asioissa myös satunnaisesti konsultointia muille yrityksille.

Minulla on nykyään myös muutamia apukäsiä jotka auttavat aina tarpeen tullen. Apukäteni auttavat projekteissa mm. sisällöntuotannossa, valokuvauksessa ja graafisessa suunnittelussa.

Haluamme aina päästä asiakkaidemme luotetuksi kumppaniksi ja aidosti edistää näiden liiketoimintaa jolloin kaikki voittavat. Voit tutustua asiakkaisiimme ja referensseihimme näillä sivulla.

Voit myös lukea henkilökohtaiselta sivultani (linkki alla) missä kaikessa muussa olen ollut mukana oman yritystoimintani lisäksi.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi.

Ystävällisin terveisin,

– Tuomas Piispanen
/  Webguru

Usein kysytyt kysymykset / UKK

Voiko sivuille tehdä verkkokaupan?

Tottakai! Verkkokaupan lisääminen sivuille onnistuu helposti WordPressin WooCommerce-lisäosalla. Suosittelemme WooCommercea aina tapauksissa kun sivuille halutaan erillinen kauppa-osio. Meillä on myös jonkin verran kokemusta myös Magento-verkkokaupasta, joka soveltuu laajempiin verkkokauppoihin. Kaikkiin verkkokauppoihin on saatavilla helposti eri maksutavat.

Miten maksu tapahtuu?

Yleensä projekti alkaa tapaamisella ja projektisuunnitelmalla, josta laskutamme sovitun summan. Jos päätät tämän jälkeen tilata projektin toteutuksen, laskutamme siitä alussa 30 %  ja päättyessä loput 70 %.

Kuinka nopeasti vastaat kysymyksiin?

Nopeasti, yleensä jo samana päivänä. Paitsi jos olen lomalla, lomista tiedotan aina etukäteen.

Pystytkö auttamaan meitä nykyisten sivujen kanssa?

Tottakai! Autamme mielellämme kaikenlaisissa verkkosivuihin liittyvissä asioissa. Tällöin laskutus tapahtuu yleensä tuntityönä. Ota yhteyttä niin voin kertoa tarkemmin.

Mitä sivujen tekeminen maksaa?

Sivujen tekemisen hinta riippuu paljolti siitä millaisia ominaisuuksia tarvitaan ja kuinka paljon haluat ”ulkoistaa” tekemistä (tekstit, kuvat) meille. Yleisesti ottaen hintamme ovat melko edullisia kilpailijoihin nähden koska teemme hommat varsin tehokkaasti.

Lue tästä blogiartikkelimme miten nettisivuprojektin hinta muodostuu.

Jos meille tulee kysyttävää sivuista kahden kuukauden päästä niin vastaatteko viesteihin?

Kyllä vastaamme. Jos tarvitset apua tai uusia toimintoja sivuille,  lähetä viestiä ja olemme apunasi. Nettisivut elää koko ajan, eikä niitä kannata jättää heitteille, vaan pitää mahdollisimman hyvin ajan tasalla.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää!