Tietoa meistä

Hyviä palveluita hyvällä meiningillä jo vuodesta 2006

Tervehdys taas, kuten etusivulla kerroin, mä olen Tuomas ja Webguru on mun perustama firma. Olen perustanut tämän firman vuonna 2006. Aikaisemmin meidät on tunnettu myös nimellä Buusti.net.

Mulla on pitkä kokemus liittyen webkehitykseen, urani varrella olen ollut kehittämässä hyvin monenlaisia nettipalveluja, pieniä ja suuria, hyödyntäen erilaisia alustoja ja ohjelmointikieliä. Vaikka nykyään suosin nettisivujen tekemisessä pääosin WordPressiä, mulla on vahvaa osaamista kaikenlaisten nettipalvelujen ja -sovellusten toteuttamiseen.

Webguru tekee pääosin tavallisia verkkosivuja yrityksille, mutta meiltä saat myös monimutkaisempia täysin räätälöityjä sovelluksia. Paras todiste osaamisestamme ovat tehdyt projektimme, jotka löydät tältä sivulta.

Webguru ei ole enää ainoastaan yhden miehen yritys vaan nykyään minulla on myös apuakäsiä, Jari ja Tiina.

Lue lisää tekemistäni projekteista mun henkilökohtaiselta sivulta.

– Tuomas Piispanen / Webguru

Apukädet

Tiina, Sari ja Jari jeesaa aina tarvittaessa.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!