Tietoa meistä

Hyvällä meiningillä jo vuodesta 2006

Tervehdys, kuten etusivulla kerroinkin, olen Tuomas ja Webguru on minun perustama firma. Aikaisemmin yritykseni on tunnettu nimellä Buusti.net.

Vaikka Webguru tekee pääosin WordPress-sivustoja, poikkeamme muista digitoimistoista siinä että meiltä löytyy myös kovan luokan ohjelmointiosaamista ja pystymme toteuttamaan perussivujen lisäksi hyvinkin monimutkaisia nettipalveluita sekä tarjoamaan konsultointia. Erikoisosaamiseemme kuuluu nettisivujen lisäksi myös tietokannat, palvelinylläpito, graafinen suunnittelu ja käyttöliittymien rakentaminen.

Paras tae osaamisestamme ovat tyytyväiset asiakkaamme. Voit perehtyä aikaisempiin projekteihimme ja referensseihimme näillä sivulla.

Voit myös lukea henkilökohtaiselta sivultani missä kaikessa muussa olen ollut mukana.

– Tuomas Piispanen / Webguru

Periaatteemme

Näistä emme tingi

Pixel perfection - pikselin tarkkuudella

Kyllä, olemme yleensä pikkutarkkoja. Teemme näitä hommia ylpeydellä ja haluamme luovuttaa sivuja jotka ovat tehty viimeisen päälle oikein ja sivuelementit asetettu paikoilleen – pikselin tarkkuudella.

No-nonsense

Hoidamme hommat nopeasti ja tehokkaasti. Meidän kanssamme aikaa ei mene hukkaan. Pätee myös meidän viestintäämme.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Hyvällä suunnittelulla säästää paljon aikaa ja vaivaa. Haluamme aina tehdä asiakkaan kanssa huolellisen määrittelyn ennen kuin sivuja aletaan tekemään. Tämä on win-win puolin ja toisin.

Apukädet

Tiina, Sari ja Jari jeesaa aina tarvittaessa.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!